Friday, February 4, 2011

Cuti-Cuti Cameron Highland

Alhamdulillah tercapai jugak hasrat nak bawak anak2 jalan2 ke Cameron Highland...ringkasnya, kami bertolak hari rabu pagi melalui simpang pulai hanya 1jam dari Gopeng dan stay kat Star Regency Hotel cuma 1 malam..seronoknya kalau pergi 2@ 3 malam n better beli tourist guide untuk memudahkan perjalanan...oleh kerana cuaca yang baik petang dan pagi maka byk sgt gambar, kalau boleh mcm semua nak letak kat blog tapi kalau letak sume, ada yg muntah hijau lak..jadi cukup lah untuk kenangan kami anak beranak

Aiman,Amna & Anis

Perfect family portrait
time to say goodbye to the hotel
Di Ladang Teh Bharat Cameron Valley
Di ladang teh Puncak Brinchang
                 
Raju's hill strawberry park
                Mereka nampak comel di mata saya kerana cuma setinggi pokok teh...

Aiman Husaini di Bharat Teh
Dia itu adalah ABAH
Dan kasihnya lebih dari apa yang selalu dia buat..
Kami sayang padanya Ya Allah..
Kami sangat memerlukannya setiap saat..
Dia sangat Istimewa..
Ya Allah Sihatkanlah Tubuh badannya..
Panjangkan Usia dan murahkan rezekinya..
Kerana dia kurniaan Allah,kami amat bahagia..Amin

Mama:InsyaAllah panjang umur..murah rezeki satu hari nanti nak datang lagi..we had great memories, why not come again..hehe

3 comments: